Úw topSlijter

Hallo, ik ben Tim! Graag help ik je bij uw topSlijter en namens alle winkeliers wil ik je verwelkomen in wkc drielanden. Uw topSlijter is een speciaalzaak, die zich onderscheidt door vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij ons ook een groot aantal huismerken en exclusiviteiten. Stuk voor stuk producten die met zorg gekozen zijn en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs. Voor een geschenk op maat en met persoonlijke aandacht sta ik voor je klaar!

úw topSlijter bestaat uit een samenwerkingsverband van ca. 80 zelfstandige slijters. Hiermee is úw topSlijter de derde slijterijketen van Nederland. Door het voeren van hun eigen naam met toevoeging úw topSlijter geven de leden duidelijk aan dat zij lokale slijters zijn die graag een stapje meer zetten voor hun klanten. Echte vakmensen die staan voor hun vak.

De topSlijters zijn speciaalzaken, die zich onderscheiden door hun vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij úw topSlijter ook een groot aantal huismerken en exclusiviteiten. Stuk voor stuk producten die met zorg gekozen zijn en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

Of u nu een drankje zoekt voor bij een diner, gezellig met vrienden, of gewoon op de bank, úw topSlijter heeft voor u een bijpassend advies.

Ook voor feesten, partijen en evenementen heeft úw topSlijter alles in huis. Niet alleen de dranken, maar ook de verdere benodigdheden en adviseringen over de juiste invulling van uw feest maken het geheel compleet.
Zoekt u een cadeau voor een verjaardag, jubileum, of zomaar? úw topSlijter heeft het, of maakt voor u een verrassend geschenk op maat.

úw topSlijter denkt graag met u mee en biedt u nèt iets meer.

De lokale betrokkenheid en interesse maken hem nèt even anders.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van acties die nog gaan komen? Ga dan naar uw (dichtsbijzijnde) lokale topSlijter via de kaart en schrijf u in. Dan mist u niets meer.

 

 

 

 

 

 

 

Adres

Triasplein 98
3845 GD Harderwijk

Telefoon

0341 - 42 46 14

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00 uur

Dinsdag09:00 - 18:00 uur

Woensdag09:00 - 18:00 uur

Donderdag09:00 - 18:00 uur

Vrijdag09:00 - 21:00 uur

Zaterdag09:00 - 17:00 uur

Naar website

Winkel overzicht